Europese delegatie aan de cake bij FIXbrigade Paddepoel!  

Europarlementariër Mohammed Chahim, stafmedewerkers, Groninger GroenLinks en PvdA raadsleden Ceciel Nieuwenhout, Joren van Veen & Dick Takkebos en Mathilde Mars van WarmteStad waren deze week te gast in dePlutozaal in de Noord-Groningse wijk Paddepoel, waar ze gastvrij werden ontvangen met koffie en een plak cake-van-de-week.

Ook een Groningse leermeester en twee leerling-fixers schoven aan tafel. De twee entree-studenten van het Alfa-college vertelden hoe zij aan hun stage als leerling-fixer bij FIXbrigade Paddepoel zijn begonnen en wat ze hierin allemaal tegenkomen. Een van hen hoorde van vrienden dat het bij de FIXbrigade leuker is dan bij zijn toenmalige stage. Wat bleek? Daar was geen woord van gelogen! Het is de variatie in vaardigheden die je leert als fixer en het in contact komen met veel verschillende mensen wat het werk zo leuk maakt, aldus onze Groninger leerling-fixer.

Het bezoek was onderdeel van een werkbezoek met speciale aandacht voor de sociale kanten van de energietransitie en de lokale aanpak van energiearmoede.

Vorige
Vorige

De allereerste lokale FIXbrigade netwerkbijeenkomst was een groot succes!

Volgende
Volgende

FIXbrigade Huizen verlengt!