FIXbrigade in Zevenaar van start

In Zevenaar stond de feestelijke middag in het teken van de start van een nieuwe lokale FIXbrigade. Deniz Engin Nijenhuis, assistent projectleider Energiearmoede bij gemeente Zevenaar, nam de cheque in ontvangst waarmee diverse EnergieFixers kunnen worden ondersteund bij hun missie om woningen in Zevenaar te verduurzamen.

Deniz vertelde:

Wat een geweldige dinsdagmiddag! Namens de EnergieFixers van de gemeente Zevenaar mocht ik een fantastische cheque van €12.500 in ontvangst nemen, geschonken door de Rabobank & de FIXbrigade Nederland.

Dit gulle bedrag zal ons team van EnergieFixers enorm ondersteunen bij het versterken van onze missie, het helpen van mensen in energiearmoede. Met deze financiële steun kunnen we investeren in hulpmiddelen, zoals e-bikes, tablets en een laptops. Hiermee kunnen we onze efficiëntie vergroten en nog meer huishoudens in de Gemeente Zevenaar helpen bij het verlagen van hun energierekening.

Bij de gemeente Zevenaar zetten we in op re-integratie in het werkveld door het opleiden van EnergieFixers uit de bijstand. We combineren dit met een benadering die laagdrempelig is voor huishoudens, zodat we zoveel mogelijk inwoners kunnen helpen.

Graag wil ik mijn oprechte dank uitspreken aan Astrid Huitink-Jacobs, Bas Ruis, Stef Bijl, Nevin Özütok, Koen de Goey, Bart Kagei, Manon Vos-Vlamings en natuurlijk aan de Fix-brigade voor jullie betrokkenheid.

We kijken uit naar een langdurige en duurzame samenwerking.

Wij ook! Succes met deze nieuwe FIXbrigade, Deniz!

Vorige
Vorige

FIXbrigade Amsterdam wint Duurzame Dinsdag prijs!

Volgende
Volgende

We zijn genomineerd voor de Duurzame Dinsdag prijs!